PERKEMBANGAN TERKINI

06-01-2016
TEMUJANJI DENGAN PENGARAH PERANCANG PEMBANGUNAN

06 Jan 2016 – Temujanji dengan Pengarah Perancang Pembangunan Tn. Hj. Roslan Omar bagi membincangkan mengenai Projek Amar Iman Development Sdn Bhd dan sesi pengenalan syarikat.

05-01-2016
ASET SYARIKAT

Aset syarikat sebuah kereta Toyota Vellfire DBA-ANH20W (A) digunakan untuk kemudahan perjalanan dalam meningkatkan lagi perkhidmatan syarikat Amar Iman Development Sdn Bhd.

04-01-2016
TEMUJANJI BERSAMA TIMBALAN KETUA MENTERI 1

04 Jan 2016 – Tingkat 52, Temujanji bersama Timbalan Ketua Menteri 1 YB Dato Hj. Mohd Rashid bin Hasnon bagi sesi pengenalan syarikat Amar Iman Development Sdn Bhd serta berbincang mengenai projek perumahan bersama Mutiara Megaprima Sdn Bhd.

31-12-2015
PELAN RUMAH “KHALIFAH”

Syarikat Amar Iman Development Sdn Bhd adalah sebuah syarikat Hak Milik Penuh Bumiputera dan salah satu pemaju hartanah dan kontraktor berdaftar di Malaysia yang berperanan dan berfungsi dalam sektor pembangunan hartanah di negara Malaysia. Syarikat terlibat juga dalam kerja-kerja tender kerajaan serta dari badan-badan korporat, syarikat-syarikat GLC yang berstatus di Malaysia.

‘Khalifah’ menawarkan privasi yang lengkap di tempat yang damai yang kaya dengan kepuasan. Dengan menawarkan 4 pilihan reka bentuk rumah kediaman, setiap pembeli mempunyai pilihan untuk memiliki rumah kediaman yang selesa dan mampu dimiliki.

Sila layari website kami di http://amariman.com/pelan-rumah-bangunan/ untuk maklumat lebih lanjut.

Hubungi Amar Iman Development di talian: En Fauzy – 0194000511 / En Samad – 0124324026

PENGUMUMAN

  1. Terdapat 3 lagi kekosongan plot yang masih belum ditempah untuk fasa 1 di Ayer Puteh, Balik Pulau, Pulau Pinang bagi projek Desa Amar Iman yang menawarkan 3 rekabentuk rumah kediaman iaitu Teratak Along, Teratak Angah dan Teratak Alang.
  2. Rumah contoh (Teratak Along) bagi projek Desa Amar Iman akan mula dibangunkan pada hujung bulan 2 tahun 2016.

Amar Iman Development @ Google

Amar Iman Development @ Facebook

Amar Iman Development @ Instagram

Amar Iman Development @ Twitter

Amar Iman Development @ Youtube